ISPARTA / MERKEZ - Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrencilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanmıştır.

Mrt

Okul Sporları Satranç Minikler A Ve B Kategorilerinde yarışmaya katılmış olan öğrencilerimiz Minikler B Kategorisinde Ipsrat İl Birincisi olmuşlardır.Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmen ve ailelere teşekkür ederiz..

Şbt

Isparta Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Diş Doktorları ve Personelleri tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmiştir.

Şbt

Kızılay Kan Bağışı Kampanyası 23/02/2024 tarihinde saat 17:30' a kadar devem etmektedir.

Şbt

Okulumuz 4/B Sınıfı Öğrencileri Belirledikleri Gerçek Dünya Problemlerinin çözümüne yönelik STEM PROJESİ yapıp sundular.Depremi haber veren sistem,Hava kirliliğinin çözümü ve geri dönüşüm gibi sorunlara çözüm üreten öğrencilerimiz  farklı disiplinlerde problem çözme, eleştirel düşünme, işbirliği, yaratıcılık, iletişim ve teknoloji becerileri gibi önemli kazanımlar elde ettiler.

Şbt

2024-2025 Dönemi için Akreditasyon Başvurumuz kabul edilmiştir.

Şbt

Halk Sağlığı Müdürlüğü Göçmen Sağlığı Merkezi  Sosyal Hizmet Uzmanı Tuğba KÖSE ÖNGE tarafından okulumuz öğrencilerine Akran Zorbalığı konusunda sunum yapılmıştır.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin arttırılmasına hep birlikte yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Ock

Okulumuz öğrencilerine Isparta Trafik Eğitim Parkuru Personeli tarafından Trafikte Geçiş Üstünlüğü ve Kemer Takma konusunda bilgilendirme amaçlı sunum yapılmıştır.

Ara

Okulumuz rehberlik servislerince Teknoloji bağımlılığı, sağlıklı yaşam, ve verimli çalışma yöntemleri konularında öğrenci seminerleri gerçekleştirilmiştir. Yapılan seminer sunumlarına ve eğitim öğretim yılı içinde yapılacak olan diğer seminer sunumlarına okulumuz internet sitesinin rehberlik menüsünden ulaşabilirsiniz..

Ara

1-C Sınıfı Öğrencilerimiz tarafından okul bahçemize lavanta dikimi yapılmıştır.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmenleri ve SDÜ Hemşirelik Bölümü Öğrencileri tarafından okulumuz öğrencilerine Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Konusu hakkında sunum yapılmıştır.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun.. Kutlama Programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz..

Kas

Isparta ENGEP Projesi Kapsamında Okulumuzda Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında animasyon film gösterisi, drama, çocuk hakları ile ilgili afişler ve sunumlar gerçekleştirilmiştir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temelini atan büyük mimar; bize azmi, cesareti ve onuru öğreten, bugün sahip olduğumuz her şeyin yolunu açan, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal Atatürk’ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıl dönümü Anma Programında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.