ISPARTA / MERKEZ - Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı TEMİZ OKUL TEMİZ ENERJİ PROJESİ' ne (ÇEVRE DOSTU OKUL) ,  Okulumuz İlimizdeki 12 ilçe okulu ve 2 merkez okuldan biri olarak seçildi. Proje kapsamında  yapılacak olan SEVİMLİ DOSTLARIMIZA KUŞ EVİ YAPIYORUZ etkinliğimize 4/A- 2/D sınıf öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı TEMİZ OKUL TEMİZ ENERJİ PROJESİ' ne (ÇEVRE DOSTU OKUL) ,  Okulumuz İlimizdeki 12 ilçe okulu ve 2 merkez okuldan biri olarak seçildi. Proje kapsamında Geri Dönüşüm Malzemeleri ile yapılacak olan YAPTIĞIN SAKSIYA DİKTİĞİN ÇİÇEĞİNLE DOĞAYA NEFES OL!  etkinliğimize 4. sınıf öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı TEMİZ OKUL TEMİZ ENERJİ PROJESİ' ne (ÇEVRE DOSTU OKUL) ,  Okulumuz İlimizdeki 12 ilçe okulu ve 2 merkez okuldan biri olarak seçildi. Proje kapsamında Geri Dönüşüm Malzemeleri ile yapılacak olan Zeka Oyununu Kendin Yap etkinliğimize 3. sınıf öğrencilerimizin katılımlarını bekliyoruz.

Şbt

"Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında  okul kütüphanemizi zenginleştirmek, öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla okulumuz kütüphanesinde kullanılmak üzere, gönüllülük esasına dayalı olarak siz değerli velilerimizin desteklerini bekliyoruz.